Szolgáltatásaink

Ablakcserék Budapesten

Ablakcsere Budapesten

Panel ablakcsere

Az ablakcsere szolgáltatásunk a régi ablak kibontásából, annak elszállításából, az új műanyag ablak beépítéséből áll.

Az ablakcserét, az alkalmazott technológiát meghatározza a lakás vagy családi ház falazata. Ennek alapján különböztetjük meg a nyílászárók cseréjét.

Panellakások ablakcseréi.

A pontos méretfelvételen múlik panel ablakcsere sikere is. Az egyedi méretre gyártott műanyag ablakok beépítése a régiek helyére már rutinfeladat.
A beépítés után az ablak körüli, szigetelőhabbal kitöltött réseket igény szerint takaróléccel vagy faljavítással takarjuk el. Igény szerint szerelünk új külső és belső ablakpárkányt, műanyag redőnyt és rovarhálót is.

A panellakásokhoz a hét légkamrás műanyag ablakainkat ajánljuk kétrétegű 1.0-ás hőszigetelt üvegezéssel.

Társasházi lakások ablakcseréi.

A régi és új építésű társasházi lakások esetében az általunk ajánlott műanyag ablakok háromrétegű (Ug=0,7 W/m2K) hőszigetelt üveggel készülnek. Ez az ablaktípus hosszú távon megfelel majd a hőszigetelési elvárásoknak. Az ablakcsere folyamata hasonló a panellakásoknál alkalmazott technológiához.

Régi műemlék jellegű polgári lakások esetében felmerül az igény a régi fa burkolatú tokba történő műanyag ablak beépítésére. Ezeket az egyedi ablakcseréket is tudjuk vállalni, nagy gyakorlatunk van benne.

Családi házak ablakcseréi.

Felmérés, árajánlat készítés

A műanyag ablakok és a beépítésükhöz kapcsolódó költségeket árajánlat formájában tudjuk meghatározni Önnek.

Műanyag ablak felmérésAz pontos árajánlat a falnyílás méretéből adódó műanyag ablakméret, az igényelt ablaktípus, a kiegészítők és az egyéb igényelt szolgáltatások pontos ismerete alapján készíthető el.

Ezen adatok meghatározása történhet az Ön által felvett méretekkel, vagy a kollégánk rövid helyszíni felmérése alapján. A felvett méretek és egyéb adatok alapján elkészítjük a részletes árajánlatunkat. Ez az ajánlat lesz az alapja megrendelés esetén a megkötött szolgáltatási szerződésnek.     

Az ajánlatkészítés költségei.

Panel ablakcsere

Panel ablakPanel ablak

A panel ablak, a panel ablakcsere sajnos kezd nálunk egyenlő lenni a gyenge minőségű, igénytelen és olcsó ablakok beépítésével.
Pedig a panellakások esetében is egy ablakcsere hosszú távra szól. A panellakások esetében is fontos a jó hő és hangszigetelés. Az ablakválasztásnál a paneltulajdonosok számára is fontos az esztétika, a dizájn.

Miben más a panel ablakcsere?

Az ablakcsere a panellakások esetében alapvetően nem különbözik az egyéb épületek ablakcseréitől. A régi ablakok kibontása, az új ablakok beépítése, a szélek esztétikus eldolgozása, eltakarása nem különbözik. Az ablakok típusát ugyanúgy a falazat hőszigetelő képessége alapján, a megrendelői igények alapján válasszuk ki.

A panel ablakcsere nem más! Hasonló az egyéb ablakcserékhez, itt is ismerni kell a régi beépített ablakot, a beépítés módját és az ablaknyílás sajátosságait. Ezeket a sajátosságokat figyelembe kell venni már a panellakás ablak felmérésekor.

Ablakok a panelba.

A panel ablakcsere, az ablakok szállítása és beépítése a kiemelt szolgáltatásaink közé tartozik. Az ablakcserén túl segítségére lehetünk a falak javításában, festésében, de a teljes panellakás felújításában is.

Számtalan kiváló minőségű és hőszigetelésű ablaktípus létezik, amelyek alkalmasak a panellakásokhoz.
A következő ablakokat a kedvező minőségi tapasztalataink, a korrekt, és biztos gyártó háttér miatt ajánljuk.

Műanyag nyílászárók beépítése

A műanyag ablakok, ajtók beépítése egyszerűnek tűnik.

Műanyag ablak beépítésA beépítésről számtalan kép és videó található az interneten. A nem szakszerű beépítés mégis komoly károkat tud okozni a nyílászárók használata során. A műanyag nyílászárók megfelelő rögzítésén, a precíz függőleges beállításon túl, gondoskodni kell a hőhídmentes rögzítésről is.

A nyílászárók beépítése.

A lakásfelújítás és egyéb építőipari kivitelezéseink alkalmával már számtalan nyílászáró beépítését végeztük el garanciális problémák nélkül. Vállaljuk a műanyag ablakok és egyéb nyílászárók beépítését Budapesten és környékén attól függetlenül, hogy az adott nyílászárókat tőlünk rendelte vagy sem.

A nyílászárók beépítésére egy rövid helyszíni felmérés és egyeztetés alapján tudunk ajánlatot adni. A beépítésen túl szívesen adunk ajánlatot a faljavításra, a spaletták kialakítására, illetve az egyéb kőműves és festési munkákra is.

Kérje ajánlatunkat a nyílászárók beépítésére!