Műanyag ablak típusok

Realtherm műanyag ablakok

Kiváló Építési TermékMűanyag ablak minőségi alapanyagokból korszerű (német) technológiával.

A Realtherm műanyag nyílászárók megfelelnek a legmagasabb minőségi, hang, és hőszigetelési elvárásoknak. A korszerű gyártósoron készült homlokzati nyílászárók megoldást jelentenek a családi házak, a társasházi lakások ablakcseréin túl az új építésű fokozott hőszigetelési elvárásokkal bíró lakóingatlanok nyílászáró választására is.

A Realtherm nyílászárók három típusával állunk rendelkezésére:

Realtherm Optimum műanyag ablakrendszerRealtherm Optimum műanyag ablakok.

Az Optimum a Realtherm alap nyílászáró típusa. Az Optimum rendszer a karcsú formavilága, a jó ár-érték aránya miatt rendkívül keresett. A kiváló hő és hangszigetelési tulajdonságai miatt pedig választható szinte valamennyi lakóépület nyílászárójának.

Műszaki paraméterek:

  • Az ablakprofil a Deceuninck cégcsoport 71 mm beépítési mélységű, 5 kamrás INOUTIC Arcade profilrendszere.
  • Íves (vízvetős) vagy egyenes vonalvezetésű szárnyprofil.
  • Maco Multi-Matic alapbiztonsági, mechanikus résszellőzővel ellátott vasalat
  • Alapkivitelben kétrétegű Ug= 1,0 W/m2K, opcióban háromrétegű Ug= 0,7 W/m2K üvegezés.

Hevestherm műanyag ablakok

Műanyag ablakok eredeti német profilból, minőségellenőrzött hazai gyártással.

Műanyag ablakA homlokzati nyílászárókkal szemben felállított alapvető három követelménynek (nevezetesen a hővédelem, a zajvédelem és a betörésvédelem), a Hevestherm ablakok maradéktalanul megfelelnek.

A műanyag, műanyag-alumínium ablak kínálatunk minden épülettípushoz és minden igényre megoldást kínál. A panel ablakcserétől, a tégla építésű társasházak ablakcseréin át az új építésű családi házakig tudunk megfelelő műanyag ablakot ajánlani.

Ablakcser, műanyag ablak beépítése, és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásinkat jelenleg Budapesten és környékén tudjuk kínálni.

Térjünk át a konkrét műanyag ablak kínálatunkra.

Standard 70 műanyag ablak.

Horizont Penta Plus 7 légkamrás műanyag ablak

Horizont Penta Plus műanyag ablakA 7 légkamrás műanyag ablakok alap konstrukcióban kétrétegű 1.0-ás hőszigetelt üvegezéssel készülnek.

A nyílászárók optimális hő és hangszigetelő tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmasak a társasházi, és a panellakások ablakcseréihez.

A panellakások esetén a kétrétegű, a társasházi lakások esetén a háromrétegű hőszigetelt üvegezést ajánljuk.

A 7 légkamrás műanyag profil úgynevezett „primer” anyagból készül, amely hosszú távon ellenáll az időjárás viszontagságainak. Az ablaktok 75 mm-es, és az ablakszárny 80 mm-es szélessége a merevítőkkel biztosítja a kiváló stabilitását az ablakszerkezeteknek. A profilok kétszeres tört éle egyedi dizájnt kölcsönöz a műanyag ablakoknak.

A műanyag ablakok több színben választhatóak, így könnyen illeszthetőek az épület homlokzatához és a leg egyedibb lakásbelsőkhöz is.