Ablakcserék Budapesten

Ablakcsere Budapesten

Panel ablakcsere

Az ablakcsere szolgáltatásunk a régi ablak kibontásából, annak elszállításából, az új műanyag ablak beépítéséből áll.

Az ablakcserét, az alkalmazott technológiát meghatározza a lakás vagy családi ház falazata. Ennek alapján különböztetjük meg a nyílászárók cseréjét.

Panellakások ablakcseréi.

A pontos méretfelvételen múlik panel ablakcsere sikere is. Az egyedi méretre gyártott műanyag ablakok beépítése a régiek helyére már rutinfeladat.
A beépítés után az ablak körüli, szigetelőhabbal kitöltött réseket igény szerint takaróléccel vagy faljavítással takarjuk el. Igény szerint szerelünk új külső és belső ablakpárkányt, műanyag redőnyt és rovarhálót is.

A panellakásokhoz a hét légkamrás műanyag ablakainkat ajánljuk kétrétegű 1.0-ás hőszigetelt üvegezéssel.

Társasházi lakások ablakcseréi.

A régi és új építésű társasházi lakások esetében az általunk ajánlott műanyag ablakok háromrétegű (Ug=0,7 W/m2K) hőszigetelt üveggel készülnek. Ez az ablaktípus hosszú távon megfelel majd a hőszigetelési elvárásoknak. Az ablakcsere folyamata hasonló a panellakásoknál alkalmazott technológiához.

Régi műemlék jellegű polgári lakások esetében felmerül az igény a régi fa burkolatú tokba történő műanyag ablak beépítésére. Ezeket az egyedi ablakcseréket is tudjuk vállalni, nagy gyakorlatunk van benne.

Családi házak ablakcseréi.

A családi házak esetében, a beépítésre kerülő ablakokkal szembeni igények szélesebb skálán mozognak. A műanyag ablakok esetében már gyakoribbak a színes profillal készült nyílászárók, de gyakoriak a műanyag-alumínium és a fa-alumínium profilok iránti igények is.
A családi házak ablakcseréinél a széles választék miatt nem ajánlunk konkrét ablaktípusokat, inkább csak javasoljuk a minimum háromrétegű üvegekkel ellátott ablakokat.

Kérje ajánlatunkat.

Műanyag ablak beépítése a régi tokba
Panel ablak műanyag redőnnyel
Családi ház ablakcsere